UPDATE

 

Beste sporters,

Het wordt tijd om even wat toelichting te geven. Een aantal weken geleden heb ik alle klanten een mail gestuurd met de mededeling dat wij gingen stoppen met incasseren van de contributie. Het voelde voor mij als mens enorm slecht om steeds wel contributie te incasseren en 90 % van onze klanten er niets voor terug te kunnen geven... Ik begrijp heel goed dat dit voor de 10% van klanten die toen nog wel sporten met PT en PTwee als vervelend wordt ervaren. Een besluit waar ik lang over heb nagedacht en niet iets wat ik van de een op de andere dag heb beslist. Want deze beslissing had natuurlijk gevolgen voor onze medewerkers... Kortom een moeilijk besluit voor mij als mens maar ook als ondernemer.

 

Zwaar tegenvallende inkomsten (mede door de vele afmeldingen waar ik mij overigens wel in kan vinden na zo’n lange onzekere periode waardoor ook weer veel mensen inkomen zijn kwijtgeraakt) en voor mij op dit moment een zeer onzekere (corona) toekomst, heeft er toe bijgedragen dat ik het pand waar ik ziel en zaligheid in heb gestoken heb verkocht. Dit betekend zeker niet dat Moves4U niet verder gaat! Mensen verantwoord en met plezier laten sporten dat is waarom ik 5 jaar geleden ben begonnen met Moves4U. Als er meer zekerheid is (en dus niet bij twijfel of wij wel open mogen blijven)dat wij weer los kunnen, gaan wij weer starten met de groepslessen in de loods naast de huidige sportschool. Bootcamp, Spinning, Bodypump en HITT staan dan zeker weer op het programma!

 

Voor de Fitness ben ik in gesprek voor een ruimte in de bebouwde kom van Smilde. Hier kan ik nog verder niets over los laten...Zodra hier meer over bekend is laat ik het jullie zo snel mogelijk weten! Zie je dat verbeten hoofd hiernaast op de foto? Opgeven is voor mij geen optie! Zo zal ik mij ook blijven inzetten om iedereen weer met plezier te laten sporten! Als je vragen hebt stel ze gerust. Dat mag via de mail of via de sportschool App. Hopende jullie hier voldoende te hebben geïnformeerd.

 

sportieve groet,

Harold