HET TEAM VAN MOVES4U

HAROLD VAN AKEN

Mijn naam is Harold Van Aken, oprichter en trotse eigenaar van Moves4U.
Al weer 5 jaar geleden puur uit hobby gestart met een groepsles Bootcamp op
zondagmorgen en door de vraag naar andere mogelijkheden om te bewegen
3 januari 2019 de sportschool geopend! Een grote Fitness zaal met veel mogelijkheden, dat is wat ik voor ogen had en wat het ook zeker is geworden.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Kom snel kijken en maak gebruik van onze talloze mogelijkheden.


Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles en geniet na je workout van een gratis kopje koffie thee, of neem een stuk fruit van onze fruitschaal.

JENNY BOBKE

Ik woon met mijn gezin in oosterwolde. 4 jaar geleden begon ik te sporten bij moves4u, het waren een van de eerste lessen die werden gegeven in Appelscha bos. Na ongeveer een jaar was ik zo gemotiveerd dat inmiddels 3x per week sporten een must was geworden. 

 

Van het een kwam het ander, in de zomervakantie van 2017 was het dan zover en ik werd voor het eerst bootcamptrainer. Inmiddels ben ik een paar fitness diploma’s rijker en ben in 2019 volledig begonnen als Fitnestrainer bij moves4u. 

Bij moves4u verzorg ik de bootcamplessen, moves4hiit lessen, fitnestrainer/balie werkzaamheden, kidsbootcamp, personal trainer en met heel veel plezier mijn senioren fitness begeleiden. 

Ik hou ervan om mensen net wat verder te laten gaan dan dat ze zelf zouden doen, pittige trainingen met resultaat en voldaan gevoel. Maar ook de sociale kant van een personal trainer, het luisteren en het supporten van mensen, het helpen en motiveren bij hun gedragsverandering is waar ik elke keer weer enorm veel motivatie uithaal. 

GIJS VAN AKEN

Hoi! Mijn naam is Gijs van Aken. Ik ben 20 jaar en ik woon in Hoogersmilde.  Bij Moves4u kun je mij vinden in de fitness-ruimte en mij je vragen stellen. Daarnaast geef ik ook bootcamp-trainingen, LessMills Bodypump, smallgroup trainingen en personal training.

ERWIN WIELDRAAIER

Hallo. Ik ben Erwin Wieldraaijer. Ik ben 48 jaar en heb 2 kinderen, Lars en Marit. Ik woon samen met Margaret in Assen.  Op de maandag en woensdagavond verzorg ik de spinninglessen.  Fietsen is voor mij altijd een hobby geweest en om dit nu te combineren met muziek in een les en daar andere mensen ook nog van mee te laten genieten is gewoon super. Een grote misvatting bij spinning is dat dit alleen voor fietsers zou zijn. Dit is dus niet waar. Overtuig jezelf en kom eens langs. Even een uurtje ontspanning door inspanning in een leuke omgeving met een lekker muziekje erbij.  Ik probeer iedere les voor ieder wat wils aan muziek  aan te bieden zoals nederlandstalig..pop..rock..live . Er zit altijd iets voor jou bij.  En het mooie van de spinningfiets is dat je zelf kunt bepalen hoe zwaar je trapt en hoe intensief jij je uurtje maakt.  Dus tot gauw bij moves 4 you!

JESSICA DRENTH

Ik ben Jessica Drenth ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon sinds 15 jaar in Smilde. 

Ik geef spinningsles bij moves4u. Ik vind het spinnen super gaaf om te doen. En het is voor iedereen. Je kunt het je zelf zo zwaar maken als je wil!

I.v.m. mijn knieblessure echt een hele mooie sport om conditie en spieren op peil te houden.

Lijkt het jou ook leuk om een lesje mee te trappen? Dan zien we jou graag in één van de spinninglessen!

TANJA WESSELS

Mijn naam is Tanja Wessels en ik woon in Smilde. Veelal zullen jullie me op de vrijdagmorgen bij Moves4U achter de balie zien zitten. Ook heb ik een tijdje yogales gegeven maar moest ik hier helaas mee stoppen. Verder probeer ik zelf ook zoveel mogelijk actief te zijn in de sportschool. Met name momenteel spinning en straks bodypump en yoga. Moves4U is een professionele, gemoedelijke sportschool, waar zeker ook de gezelligheid niet ontbreekt. Na het sporten even bijkomen onder het genot van een bakje koffie of thee met een stukje fruit; wat wil je nog meer! Tot ziens bij Moves4U!

Martine koops

Hallo sportievelingen! Tussen alle enthousiaste sportinstructeurs die we hier hebben, mag ook ik mijn steentje bijdragen in deze mooie sportschool.

Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de financiële en de ledenadministratie. Af en toe ben ik te vinden achter de balie.

De gezellige sfeer maakt het hier werken erg leuk. Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen met zijn sport bezig is en de gezelligheid die daarbij komt kijken.

Allerlei lessen heb ik gevolgd bij Moves4U. Mijn meeste energie, maar toch ook weer ontspanning, krijg ik bij uurtje bootcamp. Dan kom ik met een goed gevoel weer thuis.

Ik hoop dat wij als Moves4U nog vele sportieve uren met elkaar mogen maken.

TJISKE EPPINGA

Ik ben Tjitske Eppinga, woon in Smilde. Ik doe zelf aan topsport! Ik schaats op nationaal niveau en  fiets op nationaal- internationaal niveau.

Ik geef onder andere kinderbootcamp en ik ben beneden in de fitness veel te vinden! 

Ik doe nu de opleiding Sport en coaching op het Johan Cruijff college (niveau 4). Naast de opleiding vol ik ook specialisaties. Aan het einde van dit school zal ik mijn fitness A diploma halen. Volgend jaar ga ik de cursus masseur volgen, om mij te specialiseren en mijn kennis te verbreden. 

Omdat ik zelf veel aan kracht training doe en daar veel lessen in gehad heb, weet ik hier veel van af. Ik geniet van mensen die fanatiek sporten en hun doelen weten te behalen, maar daarnaast heb ik veel begrip en geduld voor de sporters waarbij het niet altijd van zelf gaat. Vanuit mijn omgeving weet ik hoe het is om met diabetes te sporten. Ik hoop jullie snel eens in de sportschool te zien!

DONNY HEERINGS

Hoi allen, mijn naam is Donny Heerings, 22 jaar en wonende in Bovensmilde. 
Ik heb sporten altijd leuk gevonden. Vroeger heb ik altijd gevoetbald. Hiermee ben ik gestopt op mijn 13een sindsdien ben ik te vinden in de sportschool. Vanaf mijn 18eben ik daarbij gaan boksen en kickboksen. 

Sinds Januari 2020 heb ik de mogelijkheid gekregen om mij aan te sluiten bij het team van Moves4u als cardio boksen instructeur. Je kan hierbij denken aan een high intensity workout met veel boks/kickboks oefeningen. Kortweg, je agressie en stress er uit slaan en voldaan thuis komen. 

Hopende jullie een keer te zien in de sportschool of in mijn les !


 

JAN BLAAUW

Hallo, mijn naam is Jan Blaauw en woon samen met mijn vrouw, Janny en twee kinderen, Tom en Lisa, in Smilde. Voordat ik bij Moves4U begon heb ik een verschillende sporten beoefend. De laatste jaren voornamelijk op de racefiets en mountainbike. Om de winterperiode te overbruggen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Daardoor kwam ik met bootcamp in aanraking. Hier ben ik erg enthousiast over geworden. En nu ik door omstandigheden besloot om te stoppen met fietsen, ben ik mij volledig op bootcamp gaan richten. Sinds ruim een jaar verzorg ik 2 uur per week bootcamptraining. Ik vind het leuk om te zien dat mensen door de training fitter worden. Ieder op zijn eigen niveau.

Ik zie jullie graag, en altijd welkom!